Zakaj izbrati osebnega trenerja?

Osebni trener vam bo svetoval, kako pravilno pristopiti k varni vadbi, hkrati pa vas najhitreje popeljal do rezultatov, ki si jih želite. Poleg treninga, vam bo trener nudil tudi podporo pri pravilni izbiri prehrane, da bodo tudi drugi opazili spremembe na vašem telesu. 

Vsi paketi se na začetku pričnejo z uvodnim svetovanjem. Ta sestanek vam ponuja priložnost, da se spoznate s svojim trenerjem, predstavite vaše probleme,  izveste vse kar vas zanima o treningu in prehrani ter se dogovorite za termin pričetka prve vadbe. Trener ugotovi vašo fizično pripravljenost, telesno sestavo, preveri zgodovino zdravja in vadbe ter skupaj določite cilje. In že ste pripravljeni, da pričnete z redno vadbo z osebnim trenerjem in že hitite do odličnih rezultatov. Izobražen oziroma usposobljen strokovnjak na področju fitnes vadbe na voljo začetnikom ali tistim že bolj izkušenim, da lažje in hitreje dosežejo želeni rezultat. Vadeče uči o pravilni vadbi, jih trenira, sestavlja programe in jim tudi prehransko svetuje. Je kot dober angel na rami, ki vas spodbuja v pravo smer. Pomaga se prepirati s slabim v vaši glavi, ko nočete na vadbo ali pa ko bi pojedli preveč sladkarij oz. kalorij. Na podlagi meritev, vaših želja in ciljev vam postavi kratke in dolgoročne cilje, svetuje koliko kg mišic in kakšen % telesne maščobe morate izgubiti (pridobiti), da bo vaša postava optimalna. Vadbo prilagodi samo vam in ne skupini; glede na poškodbe, starost, spol, pripravljenost. Postavi vas pred dejstvo, da ni več izgovorov za vadbo, saj imate termin, ki ga ne smete zamuditi…Osebni trener ni zgolj samo oseba za vadbo v fitnesu, ampak je vaš svetovalec za zdrav življenjski slog od prehrane, počitka do treninga.

Ne glede na vaše trenutno stanje, bomo skupaj podrli ovire, razkrili vaš potencial in vas popeljali do želenih ciljev. Z znanostjo, izkušnjami in vrhunskimi osebnimi trenerji, vam bomo omogočili postavljanje osebnih rekordov ter vam pomagali do telesa, o katerem ste vedno sanjali. Vaši rezultati so naši uspehi.