Rezervirajte si termin za brezplačno srečanje s trenerjem  na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na 041790999.
hujšanje  Program hujšanje je namenjen vsem, ki želijo izgubiti odvečno maščobo in kilograme, ob tem oblikovati svoje telo in zaživeti bolj zdrav način življenja. Pravilna vadba pod nadzorom trenerja, izdelan prehranski načrt in tedenske meritve vas bodo pripeljale do željene telesne teže in zdravega odstotka telesne maščobe.
mišična masa Program mišična masa, je namenjen vsem , ki želijo pridobiti na čisti mišični masi ali pa zgolj pridobiti več kilogramov. Vadba temelji večinoma z uporabo prostih uteži pod nadzorom trenerja ob dovolj velikem vnosu pravilno razporejenih kalorij. 
 kondicija Program kondicija je namenjen vsem, ki si želijo povečati fizične sposobnosti, še posebno je poudarek na vzdržljivostni vadbi, lahko kot priprava na tekaška, kolesarska in druga tekmovanja... ali pa zgolj izboljšanje psiho-fizičnih sposobnostih posameznika. 

ženske
Program za ženske je posebno zasnovan za tiste, ki želijo zgolj oblikovati svoje telo v športno postavo. Vadba poteka pod nadzorom trenerja ob pravilni prehrani in dopolnilih k prehrani. Pravilna vadba in držanje jedilnika 100% oblikujejo vašo sanjsko postavo. 

 

 vadba za starejše Program za starejše je prilagojen vsakemu posamezniku posebaj. Starejši se lahko odločijo za hujšanje, ohranitev mišične mase, izboljšanje kondicije ali skupeh vseh skupaj. Vadba se prilagodi morebitnim boleznim ali poškodbam iz preteklosti in pomaga pri odpravljanju pritiska, slabega počutja in neprespanih noči.
 vadba na domu Program vadbe na domu osebni trener oblikuje na domu posameznika, kjer ga obišče. Vadba se prilagodi opremi posamznika, njegovim željam in potrebam. 
rehabilitacija  Program vadbe postrehabilitacije je namenjen vsem, ki si želijo hitreje napredovati pred ali po operacijskem procesu ali določeni poškodbi. Še posebno se k nam obračajo posamezniki s problemi v ledvenem delu hrbtenice, ramenih in kolenih. Pri vadbi uporabljamo različne rekvizite in elektrostimulacijo za hitrejši in manj boleč napredek.
 šola hujšanja

Program šole hujšanja je namenjen vsem, ki si želijo vaditi v skupini pod strokovnim in medicinskim vodstvom. Več na www.solahujsanja.si

 

 

 

 predavanja Na željo podjetij, fitnes centrov in drugih organiziranih skupin vam organiziramo predavanja o zdravem načinu prehranja, pravilni vadbi, prehranjevanju športnikov, rekreativcev itd.
 jedilniki Ponujamo vam jedilnike za hujšanje, mišično maso, specialne jedilnike za športnike in druge.

 

 

 

 

 

 

 

 

Osebnitrenerji.si | Izdelava in izvedba G-splet.com
Friday the 20th. Osebnitrenerji.si | izvedba in izdelava G-splet.com | Domov | Free Joomla Templates